Nyheder | Carl B. Feldthusen

Nyheder

Økologisk detox serie i 8 varianter

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye serie af detox eddiker, som findes i 8 varianter, der alle er økologiske og ufiltrerede. De er fra vores italienske leverandør Andrea Milano, som med mere end 125 års erfaring i branchen, er en af Italiens ældste eddikeproducenter. Eddikerne er produceret på druer og æbler, som får deres intense aroma og sødme fra den varme middelhavssol. De er særdeles velegnede i saucer, dressinger og marinade – prøv fx vores barbeque marinade, der passer perfekt til sommerens grillaftener.

Eddikernes sødme og aroma gør dem oplagte at bruge som smagsforstærkere i madlavningen. De kan også drikkes direkte fra flasken eller evt. fortyndet med lidt vand. Eddike har en lang række sundhedsmæssige fordele – især når de er både økologiske og ufiltrerede – og kan blandt andet hjælpe med at holde blodsukkeret stabilt, lindre hudirritationer, styrke immunforsvaret og hjælpe fordøjelsen – deraf navnet DETOX.

Du kan læse meget mere om eddike generelt og om de sundhedsmæssige fordele ved at trykke her.

Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål angående vores sortiment.
Vi kan kontaktes på mail eller telefon.

Tlf: +45 3336 4646
info@feldthusen.com

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/feldthusen.com/public_html/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 655
class="col-md-12" role="complementary">