Nyheder - Carl B. Feldthusen

Nyheder

Økologisk detox serie i 8 varianter

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye serie af detox eddiker, som findes i 8 varianter, der alle er økologiske og ufiltrerede. De er fra vores italienske leverandør Andrea Milano, som med mere end 125 års erfaring i branchen, er en af Italiens ældste eddikeproducenter. Eddikerne er produceret på druer og æbler, som får deres intense aroma og sødme fra den varme middelhavssol. De er særdeles velegnede i saucer, dressinger og marinade – prøv fx vores barbeque marinade, der passer perfekt til sommerens grillaftener.

Eddikernes sødme og aroma gør dem oplagte at bruge som smagsforstærkere i madlavningen. De kan også drikkes direkte fra flasken eller evt. fortyndet med lidt vand. Eddike har en lang række sundhedsmæssige fordele – især når de er både økologiske og ufiltrerede – og kan blandt andet hjælpe med at holde blodsukkeret stabilt, lindre hudirritationer, styrke immunforsvaret og hjælpe fordøjelsen – deraf navnet DETOX.

Serien blev kåret som “Mest innovative sundheds- og velværeprodukt 2020” ved dette års Gulfood Innovation Awards i Dubai, og det er vi selvsagt meget stolte af.

Du kan læse meget mere om eddike generelt og om de sundhedsmæssige fordele ved at trykke her.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål angående vores sortiment.
Vi kan kontaktes på mail eller telefon.

Tlf: +45 3336 4646
info@feldthusen.com

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/feldthusen.com/public_html/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 655
class="col-md-12" role="complementary">