Deto eddiker i 8 forskellige varianter

Deto eddiker i 8 forskellige varianter

Deto eddiker

Det er ikke nogen hemmelighed at vi hos Feldthusen er vældig begejstrede for eddiker. Det er derfor med stor glæde, at vi kan lancere hele 8 nye af slagsen. De nye eddiker kommer fra vores italienske leverandør Andrea Milano, som med mere end 125 års erfaring i branchen, er en af Italiens ældste eddikeproducenter.
Fælles for alle de nye eddiker er at de er økologiske og ufiltrerede, hvilket betyder at eddikemoderen ikke er filtreret fra. Dette er en fordel da mange af de sunde enzymer og mineraler netop befinder sig her. Hvis du vil læse mere om eddike generelt, hvordan det produceres samt hvad en eddikemoder er, så har vi tidligere skrevet om det HER.

Eddike – et multifunktionelt produkt

Vores nye serie af eddiker understreger virkelig at eddike er et multifunktionelt produkt, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder. De kan fx bruges til syltning, dressinger, saucer og marinader. Prøv fx denne barbequemarinade med æblecidereddike.
Men faktisk så kan eddike også bruges på en helt anden måde end vi traditionelt gør i det danske køkken. Det kan nemlig drikkes.

Det er særligt æblecidereddikerne, der egner sig til at drikke, da æblerne giver eddiken en særlig sødme. Tilsat forskellige smagsgivere har du en eddike, der i særlig grad egner sig til at drikke som et detox shot hver morgen. Til dette formål anbefaler vi især de 3 varianter med henholdsvis citron & matcha, ingefær & gurkemeje eller kanel & gurkemeje.

ET PRODUKT – FLERE ANVENDELSESMULIGHEDER

Med vores nye DETO serie kan du Drik, Mix & Dress! Alle 8 varianter kan drikkes, mixes eller bruges som en dressing direkte fra flasken – kun fantasien sætter grænser.

● DRIK 1 spsk. eddike fortyndet med vand hver morgen.
● MIX en marinade af eddike, olivenolie og krydderier efter smag eller en syltelage af eddike, vand og sukker.
● DRESS din salat med den eddike direkte fra flasken eller bland den med lidt olivenolie, honning, salt og peber.

Alle varianterne kan købes hos din lokale grossist. VELBEKOMME!

Fra venstre: Balsamico Modena, Granatæblecidereddike, Hvidvinseddike, Rødvinseddike, Æblecidereddike, Æblecidereddike m. Citron & Matcha, Æblecidereddike m. Ingefær & Gurkemeje & Æblecidereddike m. Kanel & Gurkemeje.